fredag 8 juli 2016

OHHHHHHHHHHHHHHHH NEJ


Diamonds Caviisi LH -15
e: Carlton Hill - Royal Diamond - Don Schufro
u: Diamond Rose
Han har det gott på sommarbetet!

Såg i går kväll att hans morbror Quarton kvalade till Finalen i Falsterbos 7 års championat så honom får vi heja lite extra på. Quarton vann Breeders i fjol och har ju dessutom gått UVM i dressyr två gånger. Knaster är till salu liksom hans lillebror född i år.

Morgonen idag har gått åt till sto koll och attans där sket sig statistiken.....var ju förvisso väntat. Kan inte flyta på så bra som det gjort med dräktiga ston hela säsongen utan förr eller senare måste det ju vara nån som inte tar sig på första brunsten men men inte dåligt att det hann gå ända in i Juli innan det skedde. Finns ju ännu hyffsat gott om tid att få dom dräktiga.
Lyckades göra stoägare jätteglada också idag - gott det!!!

I eftermiddag ska några hästar få sina tassar fixade innan hovis går på semester . Jag har ju träningar hela sommaren så tappskor funkar inte. Nawell hade såklart hoppat ur en sko i förrgår .

Mkt ska förberedas på beten och i stallen så jag med gott samvete kan bege mig mot Falsterbo i morgon och att dom som sköter om farmen ska få det så lätt som möjligt .....så jag vågar be dom fler gånger om hjälp ;)

På förmiddagen har Nadde trimmat en häst åt kund i ridhuset också....

//Bubbel - full rulle men en kopp kaffe måste hinnas med


Inga kommentarer: