onsdag 7 september 2016

INGET MEN ÄNDÅ MYCKET


Idag har det varit en sån där dag när man inte tycker man hunnit nåt men ändå gjort massor.

 Suttit med fakturering och organisering av papper, gjort klart ID-handlingarna till unghästar och det äldre lilla russet som Åseda RF slarvade bort passet till - viktigt att allt blir rätt med färg, tecken och virvlar!
4 hästar till 3 olika avelsföreningar

Haft elever som vanligt och efteråt traskade jag bort med två hästar till grannbyn för lite bete till fredag....ett jäkla traskande men jag sparar ju lite på vinterhöet och det är bra.

 Passade sen på att flytta Eliza & Amarettwo till en ny hage i Stora Heda. Båda var mkt sällskapliga och gosiga. Amarettwo ser för ful ut...växer på bakdelen och ser mest komisk ut !

Det går jätte bra i hagen där jag släppt Knaster & Råsa med Nawel....bästa vänner. I morse låg dom två "svarta" och sov platta medans Råsa höll vakt - dvs åt i höbalen!

W är jobbad på töm på fm men sen i em körde hon ett race i hagen och en tappsko är ett faktum. Frågan är om jag ska försöka slå på den själv eller invänta hovis som kommer nästa vecka???

Ikväll har jag varit iväg och haft träning på annan ort - omväxling fast ändå inte!!

Usch mörkt när jag kom hem, fick packa höpåsar i mörker. Busige Bertil fick vara ute i skummet och det gick ju bra..  nu är alla hästar nattade för denna dag.

Till kvällsmat tigger Daisy tacos som stod på menyn!!!

//Bubbel - kvällsmat i mörker


Inga kommentarer: